cazare ursuletul predeal

Wiki Article



cazare predeal ziua indragostitilor
Strategia noastra este aceea de a vinde cat mai multe pachete turistice on line, ceea ce inseamna costuri minime cu promovarea la sediul agentiei. Oferta noastra este foarte diversificata si pentru toate buzunarele.

De asemenea, cele 4 săli de mese și terasa vă întâmpină de fiecare dată cu preparate gustoase și băuturi fantastic.

Poziţionarea și amenajarea hotelului contribuie substanţial la reușita unei șederi relaxante la munte, iar Sky Lounge-ul ,,Belvedere" situat la ultimul etaj întregește acest element prin priveliștea -360- unica, pe care o oferă asupra masivilor muntosi ce străjuiesc mirifica stațiune Predeal.

În curând vei primi pe electronic mail oferte speciale pentru a fi la curent cu promoțiile și ofertele exclusive la restaurantele partenere.

Sunt de acord sa primesc mesaje comerciale pe e mail si SMS, in conformitate cu politica Edenred de prelucrare a datelor, putand sa-mi retrag consimtamantul in orice instant.

The accommodation was pleasant and clear, very easy to accessibility and secure. The placement is great, straightforward to reach points of interest in the area on foot. The host gave us crystal clear Recommendations on how to accessibility the house and allowed us to utilize the motor vehicle park location for for a longer period.

Generally loved ones run, these hosts will give local tips as well as optional meals. Visitor residences occasionally characteristic a mai mult cozy living room or perhaps a garden – and remain much less expensive than most regular hotels.

And eventually, an assessment Soon after their journey, guests inform us regarding their stay. We look for naughty phrases and cazare in apartament predeal validate the authenticity of all visitor critiques in advance of incorporating them to our web page.

Va invitam la Casa Olga de la Paraul Rece sa va bucurati de natura. La noi gasiti liniste si multa verdeata: o perdea de brazi inconjoara mica poiana unde este amplasata cazare predeal cu vouchere de vacanta casa. Aerul este curat, puternic ionizat, presiunea ...

In timp ce va bucurati de facilitatile oferite de cazare in predeal hotel pensiune, puteti admira frmusetea naturii din jur sau puteti explora trasee montane si paduri de brazi.

דירה יפה ומאובזרת מאד, נקיה מאד. חצר מהממת. מתאים למשפחה גדולה

REZERVARE - o zi de  cazare incepe la ora 14 si se termina la ora twelve a doua zi (in cazul in care nu a fost alt shopper se poate veni de cu dimineata  iar in cazul  in care  nu se ocupa camera in ziua eliberarii,clientul poate elibera camera pe seara) Pentru rezervare se plateste in contul Sc TURISM-NEC SRL minim thirty % din valoarea camerei . Va rugam confirmati plata la telefon sau e mail.

Casa Shiro este plasata in inima orasului regal Sinaia la doar 300m de Hotel Worldwide pe una dintre cele mai vechi strazi ale orasului cu cladiri din perioada interbelica avand o arhitectura deosebita. La cateva moment vezi tot ...

Căsuța din copac dispune de bucătărie utilată, WiFi și o terasă din lemn treatment te facial area să te simți cu adevărat în inima naturii, printre copaci. Animalele de companie sunt permise.

Report this wiki page